Konfirmationerne fra maj 2020 er udsat til september

De konfirmationer, som var planlagt til afholdelse i maj måned 2020, er udsat til henholdsvis den 5. september og 12. september 2020.

Høstgudstjeneste

Søndag den 27. september er der høstgudstjeneste. Efter gudstjenesten er der frokost og auktion i sognegården. Konfirmanderne medvirker.

Efterårsferie

I uge 42 (12/10-18/10) er der efterårsferie og derfor inden konfirmandundervisning.

Konfirmandlejr

Fredag den 23. oktober til lørdag den 24. oktober er der konfirmandlejr på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole

Pris 100,00 kr.

Lejren er en obligatorisk del af undervisningen (nærmere information kommer).

BUSK-gudstjeneste

Søndag den 25. oktober er der BUSK-gudstjeneste (børn-unge-sogn-kirke), som laves i samarbejde med konfirmanderne og FDF

Gudstjenesten forberedes på konfirmandlejren.

Konfirmandforældremøde

Torsdag den 26. november kl. 19.30 er der fælles forældremøde i sognegården.

Juleferie

Fra den 19. december til den 24. januar er der en meget lang juleferie fra præst.

Lysgudstjeneste - Kyndelmisse

Tirsdag den 2. februar kl. 19.00 er der lysgudstjeneste i Hestestalden på Kabbel.

Konfirmanderne medvirker.

Efter gudstjenesten er der samvær i Jægerstuen samme sted.

Vinterferie

I uge 7 (15/2-21/2) er der vinterferie og derfor inden konfirmandundervisning.

Karavanebesøg vedr. Folkekirkens Nødhjælp

Forhåbentlig torsdag den 11. marts.

Hele dagen.

Begge klasser.

Vi får besøg fra Folkekirkens Nødhjælp som optakt til landsindsamlingen.

Karavanens besætning vil bestå af et hold af unge frivillige, der har opholdt sig forskellige steder ude i verden.

De vil på karavanen fortælle om deres oplevelser og om, hvordan man som ung i Danmark kan gøre en forskel.

Karavaneprogrammet vil bestå af en række elementer som f.eks.: En fattigdoms/rettighedstest, fortællinger om en anden verden i ord og billeder og forskellige aktiviteter.

Besøget er optakt til sogneindsamlingen den 11. marts og vi forsøger på denne måde at få konfirmanderne til at løfte blikket fra mobiltelefonen og se verden uden for sognet.

Landsindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Søndag den 14. marts.

Gudstjeneste kl. 10.30.

Efter gudstjenesten går vi ud i sognet og samler ind - dette er en del af undervisningen og konfirmanderne medvirker.

Konfirmandforældremøde

Torsdag den 18. marts kl. 19.30 er der fælles forældremøde i sognegården.

Livsvandring - en lørdag en gang i foråret

En lørdag en gang i foråret går vi livsvandring fra Tørring til Nørlem kirker.

Der bliver et mødetidspunkt den lørdag ved Tørring kirke, hvorefter vi vandrer til Nørlem kirke.

Det er en obligatorisk del af undervisningen og der kommer nærmere herom senere.

Påskeferie

Påskeferie i uge 15 (12/4-18/4)

Konfirmationsdatoer

Konfirmationerne sker klassevis på de to første lørdage i maj, således at 7A konfirmeres lørdag den 1. maj 2021 og 7B konfirmeres lørdag den 8. maj 2021. Det er kl. 9.30 og 11.30 begge dage.

Herudover flere dage

Herudover vil der være nogle hele dage med undervisning klassevis efter aftale med skolen