Du er her: 
torsdag18apr2019

Påskemåltid

torsdag18apr2019 kl. 18:00 - 19:30

SKÆRTORSDAG AFTEN SPISER VI SAMMEN

Alle interesserede inviteres til fællesspisning af lam m.m. inden gudstjenesten.

Tilmelding: Sognepræsten på tlf. 97823590 eller på mail til brto@km.dk

En god tradition med rødder langt tilbage

Tilbage til før Jesu fødsel fejrede jøderne deres påske på den samme dag hvert år - de fejrede den for at huske på “udfrielsen fra Egypten” - at de slap ud af fangenskabet. Måltidet skulle indtages stående og helst i rejseklæder, og det skulle bestå af lam, bitre urter og usyret brød.

Jesus holdt også påskemåltid med sine disciple - det sidste måltid han fik - og hvor han som bekendt indstiftede det, der i dag er vores nadverritual.

Det er værd at mindes, så selvom vores påske flytter sig, efter første fuldmåne efter forårsjævndøgn, så vil vi også i Nørlem kirke fejre Skærtorsdag ved at spise sammen i sognegården kl. 18.00.

Menuen bliver ikke helt som ovenfor, men Jette og Jens-Kristian Byskov har igen i år lovet, at der bliver serveret lam med behørigt tilbehør og et glas rødvin.

Når vi har nydt denne hovedret, vil vi bevæge os op i kirken og holde en gudstjeneste kl. 19.30. Gudstjenesten vil blandt andet omfatte altergang og alterrydning.

Efter denne vil der, igen i sognegården, blive serveret kaffe og dessert.

Pris for hele herligheden 75,00 kr. for voksne og 35,00 kr. for børn under 14 år.

Af hensyn til køkkenet er tilmelding til spisning nødvendig på tlf. 97 82 35 90 eller mail brto@km.dk senest Palmesøndag