Du er her: 
torsdag29okt2020

Skovkjærs Badehotel - AFLYST

torsdag29okt2020 kl. 18:00 - 22:00

Arrangementet er aflyst på grund af corona-krisen.

Hvor mange af jer husker ikke vores fantastiske Matadoraften, med spisning à la Postgården og dejlig optræden af duoen "Toner af Guld", der førte os gennem musikken fra tv-serien Matador.

Nu bliver der igen mulighed for, at opleve den dygtige duo, der selv siger om arrangementet: Det swinger, når duoen Toner af Guld byder indenfor på Skovkjærs Badehotel. Med mellemkrigstidens danske revyviser og internationale evergreens krydret med små fortællinger genskabes stemningen, som vi alle kender fra den populære TV-serie om Badehotellet. Der er dømt moustache, cigaretrør og stråhat, når Dynes som Weyse-attrap flankeret af sine mange kvinder i skikkelse af Helle står for aftenens underholdning.

Derfor vil vi gerne have lov, at invitere jer til en aften med lidt godt fra "Molly Andersens" køkken og en garanteret veludført musikalsk oplevelse.

Tilmelding til sognepræsten på mail brto(at)km.dk eller tlf. 97823590/23403590 senest den 20/10.

Pris pr. person vil være: kr. 150,-
For det beløb får du:

  • 2 retter mad og 1 glas vin
  • Kaffe og småkager
  • 2 timers rigtig god underholdning i godt selskab

Skynd jer - for der vil kun være et begrænset antal pladser! Der er ganske få pladser tilbage.

Corona

Alle bedes overholde forskrifterne omkring Corona, som bl.a. betyder brug af sprit ved ankomst og at der bære mundbind indtil du sidder ved den anviste plads ved et bord. Mad og drikke vil blive serveret.