Du er her: 
torsdag05nov2020

Sogneaften i Gudum Sognehus - UDSAT til foråret

torsdag05nov2020 kl. 19:30 - 22:00

UDSAT til foråret

Har du købt billet, kan du få pengene tilbage ved købsstedet ved fremvisning af billetten.

Det nye samarbejde på tværs af sognegrænserne mod øst

Tidligere på året indgik Nørlem menighedsråd i et samarbejde med Gudum, Fabjerg og Nr. Nissum menighedsråd. Samarbejdet skulle i første omgang udmøntes i en fælles gudstjeneste Store Bededag, men den blev som bekendt aflyst pga. Corona. Men vi er klar igen til Store Bededags kvæld i 2021.

Vores næste tiltag bliver en fælles sogneaften i Gudum Sognehus med Villy Søvndal under titlen "Herreværelset" torsdag den 5. november kl. 19.30.

Villy Søvndal og Herreværelset præsenterer en udsøgt blanding af Halfdan Rasmussen, Poul Henningsen, Evert Taube, Benny Andersen, sensuelle tangoer og nordisk folkemusik.

Det var en blodprop, der i 2013 satte en stopper for Villy Søvndals karriere efter 30 år i toppen af det politiske liv i Danmark. Villy Søvndal har dog ikke ligget på den lade side i mellemtiden. I 2016 udgav han bogen: "Med håbet som drivkraft" - Fortællinger om politik, fremskridt og verdens tilstand. På den musikalske front har han sammen med seminariekammeraterne - brødrene Niels og Jens Hjort-Petersen - dannet trioen Herreværelset.

De enkelte sange bliver kærligt præsenteret af Villy Søvndal, som elegant kæder det hele sammen med sfæren fra Herreværelset. - Humoren er en meget stor del af det, der driver trioen. Villys lune historier lader sig ikke undsige og er med til at give trioen dens særpræg, forlyder det. Trioens tre herrer fortolker med sang, guitar, kontrabas og violin livet, kærligheden og dens underfundige veje og vildveje, hvor perspektivet er håb og længsel.

I forbindelse med arrangementet serveres ost og rødvin.

Billetprisen er 100,00 kr. og kan købes i Lemvig Boghandel samt hos Spar-købmændene i Fabjerg og Nr. Nissum.