Konfirmationsforberedelsen

Flere hele dage med konfirmanderne

De hele dage er et udslag af, at der er blevet skåret i den ugentlige undervisning fra 1½ til 1 time pr. hold. Det kan umiddelbart ses som en ulempe, men vi vælger at se det som en fordel, fordi det giver os mulighed for at lave noget andet og mere sammenhængende med de unge.

Den første fredag
er allerede brugt på en dejlig konfirmandlejr på Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole. Der ligger billeder på kirkens Facebook-side.

De næste fredage
var den 9. og 16. november, hvor Lise og sognepræsten sammen med kirkesanger Lisbeth Simonsen og organist Chulpan Christiansen brugte nogle timer på at lave ikoner og synge med kirkens konfirmander.

Den næste hele dag var torsdag den 7. februar 2019.
Hvor konfirmanderne var til konfirmandtræf i Viborg Med temaet: "Hvad tror du selv?" Stiftet inviterede alle konfirmander til Viborg.

De sidste hele dage

bliver en fredag i februar og en i marts. Her vil vi fortsætte vores ikonmageri, men også bruge tid på at synge sammen. Igen er både organist Chulpan Christensen og kirkesanger Lisbeth Simonsen med disse dage.

Konfirmandforberedelsen vil ligge i skoletiden dog med en ændring af undervisningstiden at 7. a undervises torsdag fra 8-9 og 7. b ligeledes torsdag, men fra 14-15.

Vi fastholder, at konfirmationen sker klassevis og igen de to første lørdage i maj således at 7. a konfirmeres den 4. maj og 7. b. konfirmeres den 11. maj. Det er kl. 9.30 og 11.30 begge dage, dog med det lille men, at vi i år er beriget med et hold firlinger, et hold trillinger og 3 hold tvillinger, så det er jo ikke sikkert at vi helt kan holde os til klasseopdelingen.