Konfirmationsforberedelsen igen igen

Nu skal der ske noget nyt - for når man i 10 år har undervist på samme måde, kan man godt blive lidt træt af at høre sig selv tale, og det smitter af på modtagerne.

Derfor er vi i år klar med en helt ny lektionsplan, der forhåbentlig skulle give det gamle stof, som vi jo naturligvis arbejder med, en god plads i de unges erindring.

Der er selvfølgelig noget af det "gode gamle", der stadig er med, så som besøg i kirken og på kirkegården - besøg fra Folkekirkens Nødhjælp - tur til Viborg og selvfølgelig også en konfirmandlejr på Lomborg gymnastik og Idrætsefterskole den sidste weekend i oktober.

Konfirmandforberedelsen vil igen i år ligge i skoletiden dog med en ændring af undervisningstiden at 7. a undervises torsdag fra 8-9 og 7. b ligeledes torsdag, men fra 14-15.

Da der er kortet af den ugentlige undervisning, vil der også være nogle hele dage med plads til større projekter.

Vi fastholder, at konfirmationen sker klassevis og igen de to første lørdage i maj således at 7. a konfirmeres den 4. maj og 7. b. konfirmeres den 11. maj. Det er kl. 9.30 og 11.30 begge dage, dog med det lille men, at vi i år er beriget med et hold firlinger, et hold trillinger og 3 hold tvillinger, så det er jo ikke sikkert at vi helt kan holde os til klasseopdelingen.

Jeg vil i år undervejs få musikalsk bistand i undervisningen af kirkens organist Chulpan Christiansen og konfirmanderne vil i forløbet også møde både kirkens graver Heidi Madsen og kirkesanger Lisbeth Simonsen. Og for ikke at stå helt alene, får jeg igen god hjælp af Lise Kielsholm.

Vi glæder os alle til at tage imod de nye 7. klasser fra Lemtorpskolen

Sognepræst Bettina Reese Tonnesen