Du er her: 
 

Teater for konfirmanderne den 21. november

Forestillingen "Intet" på Lemvig Gymnasium.

"Intet" er en af de mest læste bøger i danskundervisningen i folkeskolens ældste klasser. Titusindvis af danske børn og unge har været igennem fortællingen om Pierre Anthon, der går ud af skolen og klatrer op i et blommetræ den dag, han finder ud af, at det ikke er værd at gøre noget, fordi intet betyder noget.

Han bliver siddende i blommetræet, og derfra råber han hver dag til sine klassekammerater om livets meningsløshed.

De hører blandt andet på sætninger som "Alting er ligegyldigt. Alting begynder bare for at slutte. Det øjeblik, I blev født, begyndte I at dø. Og sådan er det med alt".

Det provokerer klassekammeraterne så meget, at de beslutter sig for at samle "en bunke af betydning". Bunken begynder med et par grønne sandaler og en ny racercykel og ender blandt andet med et opgravet barnelig og en afhugget finger.

Undervejs konfronteres de unge, der går i 7. klasse, med, hvad der betyder noget for dem selv og for de andre.

Men der udvikler sig hurtigt en skræmmende dynamik, for jo større og mere smertefuldt offeret er, desto større betydning, ikke?

En spændende og intens historie, som nok skal sætte gang i debatten om eksistens og identitet.

Vi har fået muligheden for at vise denne forestilling på Lemvig Gymnasium for konfirmander ved Lemvig og Nørlem kirker, så det er absolut noget at se frem til.