Minikonfirmander

Efter jul og sognepræstens ferie, siger vi goddag til en ny flok minikonfirmander.

Og hvad er en minikonfirmand i grunden for en størrelse?

Er det en meget lille konfirmand?

Er det en, der måske ikke er helt sikker på, om han eller hun vil konfirmeres?

Nej ingen af delene.

En minikonfirmand er en, der går i 3. klasse på Lemtorpskolen og gerne vil tilbringe nogle onsdag eftermiddage sammen med præsten og kirkesangeren Lisbeth.

Her kan man høre bibelhistorie, synge, tegne, male og meget andet.

Måske er man ovenikøbet så heldig, at Kathrine har bagt noget yderst velsmagende, som man kan spise til sin saftevand.

Alt i alt nogle hyggelige onsdag eftermiddage, som man bliver inviteret til lige om lidt, hvis man altså går i 3. klasse.

Lisbeth og sognepræsten Bettina glæder sig igen i år til at møde nogle dejlige unger.

Noget af det minikonfirmander og andre interesserede skal være med til, er blandt andet en hyggelig fastelavnsgudstjeneste, som vi nu igen, efter et par års pause, har planlagt sammen med FDF.

Gudstjenesten vil være for børn i alle aldre og det er helt sikkert tilladt at møde udklædt op i kirken.

Bagefter går vi så sammen over i graverens maskinhus og slår katten af tønden.

Når kattekongen/dronningen er fundet, vil vi spise fastelavnsboller og drikke kakao.

Så kom glad hvad enten du er prinsesse, superhelt, køleskab eller noget helt andet.